lunes, 11 de abril de 2011

EL LOCAL CATALUNYA QUEDA PETIT EN L’ACTE DE PRESENTACIÓ DE L’ALCALDABLE DE CIU PER AVINYÓ

Unes 250 persones van assistir dissabte a l’acte de presentació de l’alcaldable de CIU per Avinyó. Després d’una primera presentació, el Sr.Jordi Moltó, actual delegat del Govern a la Catalunya Central, es va dirigir als Avinyonencs per reconèixer la feina ben feta per l’actual grup de govern i donar suport a la nova candidatura, totalment renovada, i amb moltes ganes de treballar.

Tot seguit, l’alcaldable de Ciu per Avinyó, en Cristian Coll, va demostrar als assistents les ganes d’arribar a l’alcaldia i així poder treballar pel poble, gestionar les infraestructures amb les que actualment el poble ja compta i millorar-ne les possibles, amb un govern de CIU al capdavant de la Generalitat de Catalunya. A grans trets, va destacar alguns reptes del grup, com la construcció de l’Institut-escola, millorar l’atenció a la gent gran, fomentar l’ús de la biomassa (energía renovable d’origen local) , recolzar el jovent i dinamitzar el local Catalunya.

Finalment, el Sr. Francesc Homs i Molist, diputat al Parlament de Catalunya i actual portaveu del Govern de la Generalitat , va fer la cloenda de l’acte, destacant les virtuts d’en Cristian: valentia, honestedat i amor al poble, virtuds que remarca necessàries per accedir a l’alcaldia de qualsevol poble o ciutat de Catalunya. Alhora, va recordar que la unió fa la força i va demanar la unió de la gent del poble per poder tirar endavant "aquest projecte, el nostre poble, el nostre país" .

L’acte va finalitzar amb un emotiu "cant dels Segadors".

Més endavant, es farà un acte de presentació de tots els membres de la llista de l’actual candidatura.


 

1 comentario:

  1. los extrangeros que vivimos aquy tenemos nuestros papeles en regla es que podremos votar o tenemos que dejar que decidan por nosotros sin nuestro consentimiento, pagando lo mismo que vosotros de impuestos aportando al estado igual que cualquier catalan o español y hasta aveces mas respetando laley y no trabajando en negro como muchos nacidos aquy y cobrando el paro al mismo tiempo

    ResponderEliminar